Stiri despre campion

  478 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Lucian Bute: „Tot acasă este cel mai bine“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucian Bute: „Tot acasă este cel mai bine“

  Campionul mondial la box Lucian Bute spune că Sărbătorile cele mai frumoase le-a petrecut în România, şi nu în Canada. Lucian Bute a vizitat ieri redacţia „Adevărul“, unde a stat de vorbă cu reporterii ziarului. Campionul mondial a dezvăluit că atunci când era mic aştepta cu nerăbdare venirea Moşului.

 • Moş Crăciun chel sărăntoc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moş Crăciun chel sărăntoc

  Spre ruşinea lor, Dinamo şi Craiova, cândva echipe de top, au rămas de căruţă.

 • Rege pe gheaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rege pe gheaţă

  Campion olimpic în 1984 şi 1988, acum preşedinte la ŢSKA Moscova, Viacieslav Fetisov n-a ezitat să revină în echipă la 51 de ani! Legendarul jucător a luat respectiva decizie într-un moment în care formaţia moscovită avea probleme de efectiv (câţiva dintre jucătorii săi sunt accidentaţi).

 • Portret / Răzvan Petraru, campionul karatiştilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret / Răzvan Petraru, campionul karatiştilor

  La 23 de ani neîmpliniţi, Răzvan este cel mai premiat luptător de arte marţiale din judeţ, având un titlu de campion mondial şi trei de campion european. Răzvan a început să practice artele marţiale pe când avea 12 ani, la sugestia mamei, învăţătoare la Şcoala numărul 5 din Piatra Neamţ.

 • Radu Georgescu este creator de vedete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Georgescu este creator de vedete

  Are în palmares două titluri naţionale la handbal cu Oltchim Râmnicu Vâlcea. Este antrenorul care le-a format pentru marea performanţă pe Vali Elisei, Simona Gogârlă şi Ada Moldovan

 • Răzvan Andreiana, „cocoşul de aur” argeşean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răzvan Andreiana, „cocoşul de aur” argeşean

  Tânărul pugilist este campion european şi vicecampion mondial , la categoria „cocoş”, ratând finala pentru titlul mondial de anul trecut după ce un un adversar i-a rupt dinţii în ring.

 • Germania, campioana investiţiilor imobiliare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Germania, campioana investiţiilor imobiliare

  Câteva pieţe europene dau semne de revigorare, iar sumele cheltuite pe proprietăţi au crescut pentru prima oară în ultimul an. După şase semestre de scă­de­re, piaţa de real es­tate a început să creas­că. Pentru al do­ilea trimestru la rând, investiţiile din 25 de oraşe europene au trecut pe plus.