Pompier din Mehedinţi, campion mondial la culturism. „Sentimentul pe care-l ai când eşti pe cea mai înaltă treaptă şi auzi imnul României este unic“

0
0
Plt. adj. Albert Mufturel , campion mondial şi campion mondial absolut la categoria “Master Men's Classic Bodybuilding  40-44 years, 80 kg FOTO / Romanian Aesthetics
Plt. adj. Albert Mufturel , campion mondial şi campion mondial absolut la categoria “Master Men's Classic Bodybuilding  40-44 years, 80 kg FOTO / Romanian Aesthetics

Pompierul Albert Cristi Mufturel (41 ani) este din 2006 angajat la ISU Mehedinţi. A condus timp de 10 ani seviciul de descarcerare, iar acum are în subordine una dintre cele mai bune echipe de scafandri din ţară.

La serviciu salvează vieţi, iar în timpul liber se pregăteşte pentru competiţii sportive. Este povestea Lui Albert Cristi Mufturel, un pompier din Mehedinţi, în vârstă de 41 ani. 

Mufturel a fost medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness, care s-a desfăşurat în perioada 4 - 7 noiembrie a.c. în Spania. 

"Peste 1800 de sportivi, uniţi de pasiunea pentru culturism şi fitness, s-au întrecut în cadrul acestei competiţii internaţionale acerbe. Din lotul României, a făcut parte şi colegul nostru, care a demonstrat, şi de această dată, că munca asiduă şi dăruirea sunt atribute esenţiale în atingerea performanţei, acestea fiind răsplătite cu rezultate excepţionale: două medalii de aur şi o medalie de bronz", au transmis colegii sportivului de la ISU Mehedinţi.

"Este o muncă uriaşă, antrenamente, dietă. Dar orice efort merită. Sentimentul pe care-l ai atunci când eşti pe cea mai înaltă treaptă şi auzi imnul României este unic", a declarat sportivul Mufturel.

pompier campion

Sursa Facebook ISU Mehedinţi

"Este un coleg extraordinar. Noi încercăm să-l protejăm când ştim că are competiţii grele şi de fiecare dată stăm cu sufletul la gură. Performanţa lui de acum demonstrează că au meritat toate eforturile", au spus colegii campionului.

În urmă cu două luni, Albert Mufturel şi echipajul său au reuşit să salveze viaţa unui şofer care căzuse cu autotrenul pe care-l conducea într-o prăpastie. Operaţiunea a fost extrem de dificilă şi s-a desfăşurat pe parcursul a aproape trei ore. "A făcut un efort fizic uriaş, are răbdare, ştie să ne mobilizeze. În misiuni este extraordinar, ne ajută enorm cu forţa pe care o are", au mai spus colegii sportivului.

Albert a obţinut titlul de campion mondial şi campion mondial absolut la categoria “Master Men’s Classic Bodybuilding 40-44 years, 80 kg”, dar şi medalia de bronz la categoria “Men’s Bodybuilding 40-44 ani, 90 kg”.

Vă recomandăm să citiţi şi:

EXCLUSIV Patronul bordelului vienez care oferă reduceri vaccinaţilor: „90% dintre angajate sunt românce frumoase şi vor să facă bani mulţi”

Jurnalişti spanioli, veniţi în România să vadă cum funcţionează restricţiile COVID-19: Ce bine că ne-am vaccinat

Turnu-Severin


Ultimele știri
Cele mai citite