Stiri despre andrei

  128 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Crăciun după gratii!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crăciun după gratii!

  Cornel Penescu a primit, în celula sa din închisoarea Mărgineni, la 25 decembrie, sarmale şi tobă de la familia sa. Din cauza lipsei de activitate fizică, finanţatorul Argeşului s-a îngrăşat 11 kilograme. Anul 2009 a fost unul extrem de greu pentru familia Penescu. Coşmarul a început în primăvară, atunci când omul de afaceri Cornel Penescu a fost arestat.

 • VIDEO Andrei Gruzsniczki : „În toţi actorii l-am căutat pe Diaconu“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Andrei Gruzsniczki : „În toţi actorii l-am căutat pe Diaconu“

  Regizorul ne-a vorbit despre drumul anevoios pe care l-a parcurs în alegerea actorilor potriviţi pentru filmul său de debut „Cealaltă Irina“. Lungmetrajul care îi are ca protagonişti pe Andi Vasluianu şi Simona Popescu rulează în cinematografele din toată ţara.

 • Părinţii luptă să aducă trupul lui Andrei în ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Părinţii luptă să aducă trupul lui Andrei în ţară

  Drama familiei lui Andrei Negrea, tânărul de 23 de ani din Adâncata care s-a aruncat joia trecută de la etajul 20 al unui bloc din China, continuă. Părinţii băiatului încearcă acum să aducă trupul neînsufleţit în sat. „Momentan, Andrei nu a fost adus în ţară. Părinţii acestuia au făcut însă demersurile necesare repatrierii trupului neînsufleţit“, ne-a declarat astăzi Alexandru Grivincă, preotul din Adâncata.

 • Scenariu: Andrei a fost ucis de chinezi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scenariu: Andrei a fost ucis de chinezi

  În această ipoteză cred unii apropiaţi ai lui Andrei Negrea, despre care Ministerul de Externe a anunţat joi că s-a sinucis în China. Rudele şi vecinii băiatului din Adâncata cred că tânărul nu s-a aruncat de la etajul 20 al unui hotel din Guangzhou, aşa cum au informat oficialii asiatici.

 • Constanţa: Pelerinii se adună la Bethleemul românesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Pelerinii se adună la Bethleemul românesc

  Peştera Sfântului Apostol Andrei adună în fiecare an, pe 30 noiembrie, mii de credincioşi veniţi din toată ţara pentru a fi mai aproape de Dumnezeu. La peşteră ajungi după ce străbaţi vreo 80 de kilometri pe DN3.

Modifică Setările