Solistul trupei Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ, a vorbit cu mama sa, pentru prima dată după incendiu

0
0

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, care este internat în Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk, Olanda, după ce a fost rănit grav în incendiul din Clubul Colectiv, a avut câteva momente de conştienţă în care a vorbit cu mama sa.

Andrei e singurul supravieţuitor din formaţia Goodbye to Gravity.

 „Vorbeste greu Andrei, perioadele când e conştient sunt scurte...dar, acum doar a comunicat cu cei din jur. Şi socrul meu a plecat ieri spre Olanda”, a declarat Nicoleta Belean, cumnata lui Andrei. Aceasta precizează că Andrei este în continuare intubat, nu respiră singur, depinde încă de aparate.

Până acum, Andrei a suferit trei intervenţii chirurgicale mari, complicate, toate la mâna dreaptă. Vor urma aşi altele. 

Familia lui Andrei spune că a simţit încă de la început solidaritatea oamenilor şi ţină să mulţumească pentru acest lucru.

Membrii trupei Goodbye to Gravity - Andrei Găluţ (voce), Alex Pascu (bas), Vlad Ţelea (chitară), Mihai Alexandru (chitară) şi Bogdan Enache (tobe) - au concertat pe 30 octombrie în clubul Colectiv din Bucureşti. Goodbye to Gravity şi-a lansat în acea seară albumul "Mantras of War".

Vă mai recomandăm: Incendiu în Club Colectiv Bucureşti. Solistul trupei care concerta în momentul incendiului se zbate între viaţă şi moarte. Tânărul a câştigat Megastar în 2008

UPDATE Incendiu în Club Colectiv Bucureşti. Solistul trupei care concerta în momentul incendiului se află în comă indusă

Arad


Ultimele știri
Cele mai citite