Reacţia Mitropoliei Clujului la piesa trupei Taxi: „Este trist că smerenia devine un ambalaj“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prelaţi în faţa Mitropoliei Clujului   FOTO Adevărul
Prelaţi în faţa Mitropoliei Clujului   FOTO Adevărul

Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sătmarului, Andrei Andreicuţ, a văzut videoclipul „Despre Smerenie“ şi consideră că BOR are nevoie de o catedrală reprezentativă pe măsura vârstei sale, iar „o catedrală nu este un atentat la smerenie“.

„La smerenie ar trebui să reflectăm cu toţii, în fiecare zi din viaţa noastră, indiferent unde ne aflăm şi cine suntem. Totuşi este trist că smerenia devine un ambalaj prin care sunt promovate ideologii orientate vădit împotriva bisericii“, consideră preotul Bogdan Ivanov, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Clujului.

Acesta a discutat cu Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ, şi spune că mesajul său este următorul: 

„Nu vrem să lezăm sentimentul religios al nimănui. Biserica Ortodoxă Română are nevoie de o catedrală reprezentativă pe măsura vârstei pe care o are. O catedrală nu este un atentat la smerenie, care rămâne virtutea fundamentală a capului nevăzut, Mântuitorul Iisus Hristos“.

[<a href="//storify.com/Alinavasile/despre-smerenie-videoclipul-manifest-contra-catedr" target="_blank">View the story "„Despre smerenie“, videoclipul-manifest contra Catedralei Mântuirii Neamului" on Storify</a>]

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite