În căutarea Marelui Recomandator

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunosc mulți oameni care își caută job de peste 10 ani, încontinuu, fără oprire. „Jobul pe care îl merită”, fie că e acela un job anume, la o companie anume (sunt și astfel de cazuri), sau joburi diferite, dar doar de la un anumit nivel/ standard în sus.

Câțiva – foarte puțini – reușesc, însă marea majoritate eșuează definitiv, intră repede într-un cerc vicios din care nu mai ies niciodată. Ajung pe joburi din ce în ce mai joase - trebuie să trăiască din ceva, așa că își iau joburi „provizorii” - în așteptarea celui meritat.

Dar partea cea mai interesantă este că în tot acest timp în care nu-și schimbă obiectivul cu niciun milimetru, nu-și schimbă nici metoda de căutare!

De pildă, dacă unuia i s-a lipit de creier că îți poți găsi jobul pe care îl meriți doar dacă găsești pe cineva care să te recomande la acea firmă sau pe un astfel de job, zece ani nu mai fac altceva decât să-l caute pa acest recomandator providențial. Pur și simplu, ei nu mai caută deloc un job, de fapt, nu mai trimit CV-uri, ci îl caută pe Recomandator. A

șadar, atenție mare vă recomand! Dacă vă recunoașteți în scenariul de mai sus, dar nu de zece ani, ci doar de un an, să zicem, șansele ca acela să se facă doi, apoi trei, apoi cinci, apoi zece ani, sunt mult, mult mai mari decât vă imaginați...

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite