Un taximetrist băut a lovit o maşină în Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Taximetristul s-a ales cu dosar penal FOTO Corina Macavei

Un taximetrist aflat în stare avansată de ebrietate a lovit un autoturism joi după-amiază în vecinătatea sensului giratoriu de la Biserica Nouă din Drobeta Turnu Severin. Din fericire nu avea niciun client în maşină.

Accidentul s-a produs joi după-amiază, când taximetristul a pierdut controlul volanului în sensul giratoriu şi a lovit o maşină parcată, în urma impactului acesta fiind rănit  şi transportat la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

În urma alcooltestului efectuat de poliţişti a rezultat o concentraţie de 1,41 miligrame alcool pur în aerul expirat, urmând să i se recolteze probe biologice.

Proprietarul maşinii avariate a declarat că era în apartament când a auzit zgomotul impactului, după care vecinii l-au strigat şi i-au spus că maşina i-a fost lovită. În încercarea de a sta de vorbă cu taximetristul băut, acesta a negat că el ar fi fost cel care i-a lovit maşina.

Taximetristului băut i se va întocmi dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, urmând să suporte şi pagubele maşinii avariate.

Poliţiştii urmează să stabilească dacă taximetristul era în timpul serviciului. În acest caz riscă să-şi piardă atestatul.