Turnu Severin: Două drumuri judeţene şi alte două comunale, închise din cauza viscolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii supraveghează traficul 24 de ore din 24

Două drumuri judeţene şi alte două comunale din Mehedinţi sunt închise, astăzi, din cauza vicolului puternic şi a sulurilor de zăpadă de pe carosabil. Cele mai mari probleme sunt pe sectoarele Dârvari- limita cu judeţul Dolj şi Bâlvăneşti- Balta ale drumurilor judeţene 562 şi 670.

Pentru a evita eventualele blocaje rutiere ce pot interveni în trafic, din cauza intensificărilor de vânt din partea de nord a judeţului, poliţiştii au decis închiderea DJ 670, cuprins între localităţile Bâlvăneşti şi Balta, unde s-au format dopuri de zăpadă în carosabil.

Şoferii pot folosi ca, rute ocolitoare, DN 67 Malovăţ- Floreşti- DJ 671 Bala- Baia de Aramă, precum şi sectorul de drum DN 6 Orşova- Băile Herculane- DN 67D Băile Herculane- Baia de Aramă.

Pentru cei care se îndreaptă în sudul judeţului, e bine de ştiut că sunt închise DJ 562 Gemeni- Iablaniţa, DC 125 Pădina Mică- Pădina Mare şi DC 126 Pădina Mare- Iablaniţa.

Pentru informarea şi redirecţionarea şoferilor care tranzitează zona de nord a judeţului, conducerea IPJ Mehedinţi a dispus ca, la intrarea în localităţile Malovăţ şi Balta, să fie amplasat câte un echipaj de poliţie.