Tulcea: Şi-a dat foc pentru că o părăsea concubinul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul Judeţean de Ambulanţă a intervenit in urmă cu cateva minute pe strada Alunişului, acolo unde o femeie a suferit grave arsuri la faţă. Femeia, cunoscută în cartier ca o consumatoare de alcool, susţine că s-a spalat cu spirt de faţă şi totul a fost doar un accident.

Concubinul ei, însă, are altă varianta: zice ca ar fi ameninţat-o ca o părăseste, iar ea şi-a dat cu spirt, amenintand că îşi dă foc. Din nefericire, spirtul s-a aprins, într-un final, iar femeia este acum internată la spital cu arsuri pe faţă.

Mai multe pentru tine:
Un nou tip de tratament al tumorii hepatice este realizabil şi în România. „Cu ani în urmă, acest diagnostic însemna automat o condamnare la moarte”
Cum s-a transformat Angela Similea în cei 77 ani. Diva Generației de Aur a trăit o iubire imposibilă: „Nu am avut un amor cu ea ca să mă despart de soţia mea”
Chris Martin, avertizat de Babasha despre incidentul de pe Arena Națională: „Foarte curând o să auziți și versiunea mea”
Cum poate fi îngenuncheată Rusia. Politologul Cristian Pîrvulescu explică în ce condiții și când se poate ajunge la pace
Cât de scumpă a ajuns una dintre cele mai faimoase stațiuni de pe litoral. „Lasă că Lidl nu e departe, iar la bulgari ne completăm stocul”
Cele 4 zodii care vor fi protejate de Divinitate după solstițiul de vară din 2024. Bani, vacanțe în destinații de vis și o nouă iubire pentru acești nativi
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
Țările înarmate nuclear au cheltuit pe arsenalul lor aproape 3.000 de dolari pe secundă în 2023
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Legea “fugarilor”, contestată de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, se discută marţi la Curtea Costituţională
Cum arată Margareta Pâslaru la 81 de ani. Cine au fost cu adevărat părinții doamnei muzicii românești