GALERIE FOTO Accident rutier la intersecţia dintre străzile Viticulturii şi Babadag

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident la ieşirea din oraş

În urma accidentului rutier un tânăr a fost transportat la spital. Băiatul este în afara oricărui pericol şi nu a necesitat intrarea în spital, spun cei care au ajuns la faţa locului.

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, la ieşirea din municipiul Tulcea, în zona Peco. Din câte se pare, şoferul unui autoturism marca Hyundai circula pe varinată şi a intrat în coliziune cu un VW care venea de pe strada Babadag şi care a făcut stânga. Semaforul era funcţional.

Click pe poze pentru fotogalerie!

„Este şi vina mea. Dar şi celălalt şofer a forţat semaforul, a intrat în intersecţie pe ultima sută de metri cu viteză“, spune şoferul din Hyundai.
Pantaze Ilie (67 ani) din Tulcea, în timp ce conducea un Hyundai pe strada Viticulturii a efectuat manevra de depăşire a unui autoturism care se afla oprit pe banda de lângă axul drumului aşteptând culoarea verde a semaforului, moment în care a intrat în coliziune cu auto marca Volskwagen care circula din sens opus, auto condus regulamentar de M. Cristian (23 ani) din Tulcea.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui M. Cristian şi a pasagerului din auto VW, care nu au ramas internaţi în spital. Ambii conducători auto posedau permise de conducere. Niciunul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.