Timişoara: Motociclistul ucis în coarnele unei vaci va fi înmormântat cu paradă de bikeri (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Motociclistul ucis în coarnele unei vaci va fi înmormântat cu paradă de bikeri (GALERIE FOTO)

Andrei Popoviciu, de 25 de ani, a dat cu motocicleta într-o vacă aflată în mijlocul drumului şi a murit după ce un corn i-a străpuns casca şi i-a intrat în tâmplă.

Tragedie în lumea motocicliştilor timişoreni. Ei îl plâng pe inginerul Andrei Popoviciu, poreclit Mătăsosu, care a murit, duminică seara, pe drumul Timişoara – Reşiţa, după ce s-a izbit cu motocicleta de o vacă aflată în mijlocul drumului.

Vacile traversau drumul din localitatea Măureni, din Caraş Severin, iar una dintre ele a fost lovită de boitar cu o bâtă şi a fugit în mijlocul şoselei. Motociclistul, care nu avea mai mult de 70 de kilometri la oră, s-a lovit cu capul de ţeasta bovinei. Unul dintre coarnele animalului i-a străpuns casca prin vizieră şi i s-a înfipt în tâmpla stângă, potrivit poliţiştilor.  Motociclistul a fost ucis pe loc, iar animalul a murit şi el la scurt timp.


Andrei Popoviciu se întorcea de la un concurs de motociclism organizat la sfârşitul săptămânii trecute în Caraş Severin. „Andrei a mers cu noi până la o benzinărie. Apoi s-a despărţit de grup. Se grăbea spre Timişoara, deoarece trebuia să se se întâlnească cu un prieten, ca să pună la punct detaliile concediului în care urma să plece”, a spus Claudiu Coboreanu, preşedintele clubului Timişoara Bikers.

Prietenii săi din clubul Timişoara Bikers îl vor însoţi pe ultimul drum, joi, când acesta urmează să fie înmormântat cu paradă de motociclişti.