Înfrângere pentru BCM Elba Timişoara: meciul decisiv se joacă la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Leii din Banat" au pierdut al patrulea meci din sferturile de finală ale play-off-ului Diviziei A de baschet masculin, cu CSU Sibiu, rezultat final 74-78, iar scorul general a devenit 2-2.

Ieri, timişorenilor le-a mers de minune cea mai bună armă a lor, aruncarea de trei puncte. Astăzi, procentajul de reuşită a fost infim, iar asta i-a costat pe alb-violeţi. Cu o sală arhiplină încurajându-i frenetic, bănăţenii au punctat primii pe tabelă, însă CSU Sibiu a preluat iniţiativa şi a condus în majoritatea timpului primei reprize.

Scenariul de ieri, când Velickovici a adus victoria pentru BCM Elba în ultimele secunde, s-a repetat şi astăzi, însă la momentul nepotrivit. Cu un coş de două puncte plus o aruncare liberă transformată, Uros Velickovici a adus gazdele în avantaj în ultimele secunde ale primei jumătăţi din meci, 43-41.

Sfertul al treilea a fost unul excelent pentru timişoreni, care cu 10 minute rămase de jucat aveau un avantaj de opt puncte. Ultima parte a meciului a fost însă una de coşmar pentru elevii lui Dragan Petricevici, care nu au reuşit să îşi treacă în cont decât 10 puncte, iar Sibiul a câştigat cu 78-74. Cel mai bun jucător al oaspeţilor a fost Terrance Robertson, cu 19 puncte, în timp ce de la BCM Elba s-au remarcat Rade Dzambici şi Nenad Markovici cu 17, respectiv 16 puncte.

Unul dintre jucătorii de bază ai echipei timişorene, Milos Pesici, s-a ales cu capul spart după o căzătură în sfertul trei, absenţa sa din teren cântărind mult în jocul gazdelor. De asemenea, prezenţa sârbului este pusă sub semnul întrebării şi pentru meciul decisiv, programat sâmbătă, la Sibiu.