GALERIE FOTO Fete, flori, baloane şi biciclete. Astăzi a avut loc prima ediţie Skirtbike Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Skirtbike Timişoara 2012

Sute de timişorence au ieşit duminică dimineaţa la plimabare pe două roţi, în cadrul unei campanii de popularizare a acestui mod de deplasare, campanie sprijinită în oraşul de pe Bega de "Verde pentru biciclete".

Conform estimării organizatorilor, la acţiune au participat aproximativ 500 de persoane, nu numai bicicliste, dar şi admiratorii lor. "A fost foarte frumos, ne-am simţit bine, au fost doamne şi domnişoare îmbrăcate elegant, au fost admiratori, au fost chiar şi doi băieţi care, în spirit de solidaritate, s-au îmbrăcat în rochii şi au venit la pedalat", a povestit Romina Faur, unul dintre voluntarii de la "Verde pentru biciclete".

Click pe poze pentru GALERIE FOTO!

Skirtbike este singurul eveniment ciclist din România destinat cu precădere femeilor. La nivel național, evenimentul s-a desfășurat în acest an în 26 mai 2012 la București și Iași, urmat de Arad în data de 3 iunie, iar astăzi evenimentul a avut loc în Timișoara și Sibiu.

Mai multe pentru tine:
Peste nouă din zece breşe de securitate, detectate în 2023, au fost motivate financiar
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Florin Arteni şi Florin Lehaci, argint pentru România în proba de dublu rame masculin, la Europenele de Canotaj de la Szeged
Elev răpit de pe stradă, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fată
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Zodia binecuvântată de Paște. Este protejată de Dumnezeu și va trăi un adevărat miracol în zi de sărbătoare
Partidele din Bihor sunt încă indecise. Doar PNL şi-a depus listele, Ilie Bolojan cere votul pentru un nou mandat
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol