Victorie de senzație a FCM-ului în primul meci ”acasă” din noul sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victorie pentru FCM Târgu-Mureș

FCM Târgu-Mureș a obținut o ictorie concludentă în primul meci disputat pe teren propriu, în noul sezon competițional, scor 5-1, contra celor de la Luceafărul Oradea.

Huiban, Precup, Cristea, Sfârlea și Dâlbea au înscris pentru mureșeni, în timp ce golul de onoare al oaspeților a fost marcat de Popescu.

Conducerea executivă şi tehnică a clubului FC Municipal Târgu-Mureş a cristalizat în aceste zile lotul pentru ediţia 2012/2013 a Ligii a II-a. Antrenorul principal Daniel Isăilă are la dispoziţie 30 de jucători, dintre care 23 sunt fotbalişti veniţi în această vară, fie de la diferite formaţii din ţară, fie de la echipa secundă a clubului.

Iată şi lotul complet al FCM-ului:

PORTARI: Ciprian Botoşer, Alessandro Caparco, Gabriel Abraham, Vlad Negru

FUNDAŞI:
Stelian Stancu, Claudiu Pascariu, Epaminonda Nicu, Mircea Pop, Mircea Ungur, Mihai Deaconescu, Szilagyi Lorand.

MIJLOCAŞI:
Alexandru Vagner, Claudiu Bunea, Răzvan Pădureţu, Razvan Dîlbea, Alexandru Dan, Sergiu Hanca, Cristian Poiană, Tiberiu Petriş, Gabriel Precup, Sebastian Sfârlea, Viorel Şaim.

ATACANŢI: Bogdan Apostu, Cristian Cristea, Vlad Bujor, Dragoş Huiban, Kinczel Ervin, Sergiu Sălaghie, Răzvan Stoica, Arthur Teut.

Antrenori: Daniel Isăilă - principal, Nicolae Constantin - secund, Ferenc Bajko - preparator fizic, Fekete Carol - antrenor cu portarii.



Mai multe pentru tine:
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO