VIDEO Fost poliţist local filmat în timp ce fura dintr-o maşină. Bărbatul a ieşit la pensie recent pe caz de boală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul poliţist local a sustras un pachet de ţigări dintr-o maşină

Un fost poliţist local din Târgu Jiu a fost prins de o patrulă de ordine şi siguranţă publică în timp ce fura dintr-un autoturism.

Furtul şi prinderea în flagrant a fostului poliţist local au fost filmate de camerele de supraveghere video. Constantin Dragoş Medeleanu a deschis portiera unei autoutilitare şi a furat un pachet de ţigări. Imediat, oamenii legii l-au prins pe fostul poliţist local, care s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.

„Patrula de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, în timp se afla în executarea serviciului de patrulare pe raza municipiului, a surprins, un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care ar fi sustras un pachet de ţigarete dintr-un autoturism parcat pe strada Prahova, din municipiul Târgu Jiu, aparţinând unui bărbat, de 33 de ani, din aceeaşi localitate. În cauză s-a întocmit dosar penal, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Prejudiciul a fost  recuperat şi predat persoanei vătămate“, a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Oamenii legii erau pe urmele fostului poliţist local, pentru că, înainte de comiterea faptei, acesta mai încercase să deschidă mai multe autoturisme într-un alt cartier din Târgu Jiu. 

A fost pensionat pe caz de boală

Constantin Dragoş Medeleanu a ieşit la pensie pe caz de boală, anul trecut, după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Acesta s-a despărţit de soţia sa în urmă cu doi ani şi cei care îl cunosc spun că a fost afectat de acest eveniment. A urmat accidentul vascular - cerebral,  după care nu ar fi urmat tratamentul medicamentos care i-a fost prescris, astfel că problemele de sănătate s-au agravat şi a fost declarat inapt pentru a-şi desfăşura activitatea ca poliţist local. 


În ultimul timp, fostul poliţist local ar fi început să consume băuturi alcoolice şi să fumeze. 

„În anul 2018, a suferit o boală destul de gravă şi, în urma scrisorilor medicale eliberate de medicii specialişti, în anul 2019 a fost eliberat din funcţia publică, fiind pensionat pe caz de boală. Trebuia să urmeze un tratament prescris de medici, dar se pare că lucrurile au mers într-o direcţie negativă, pentru că nu îşi lua tratamentul şi era greu de stăpânit. Părinţii au făcut mari eforturi. Noi suntem mâhniţi de toată această situaţie