UPDATE Trei maşini, printre care şi cea a Poliţiei Locale Târgu-Jiu, lovite de un şofer băut VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a fost prins                                                                                                         Foto: Alin Ion

Un şofer despre care există indicii că se afla sub influenţa alcoolului a produs, în această dimineaţă, un accident rutier pe strada Nicolae Titulescu din Târgu Jiu, după care a fugit de la locul accidentului.

UPDATE 

Ora 9.30

Reprezentanţii Poliţiei Gorj au transmis că şoferul nu a oprit la semnalul de oprire al echipajului de poliţie rutieră, acesta a accelerat brusc, iar pe parcursul urmăririi a lovit o autospeciala de poliţie locala precum si un alt autovehicul, provocând mai multe pagube materiale.

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest si recoltarea de probe biologice de sange în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de sustragere de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Stirea iniţială:

Şoferul vinovat a intrat într-o altă maşină, care a ajuns, apoi, în cea aflată în faţa sa. 

Şoferul vinovat a încercat să fugă cu maşina. Un echipaj de la Poliţia Rutieră care se afla în apropiere a pornit pe urmele fugarului, care în timp ce gonea pe o stradă din Târgu Jiu a acroşat şi o maşină de la Poliţia Locală. 

Şoferul vinovat a fost prins de poliţiştii rutieri şi de cei locali.

Bărbatul duhnea a alcool şi a fost dus la spital pentru a i se recolta probe de sânge. 

Mai multe pentru tine:
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”
Ucrainenii din străinătate nu vor să meargă la război și atacă guvernul de la Kiev: „De ce să mă întorc să lupt? Pentru ce?”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar