Un medic stomatolog sirian, încătuşat pentru că „era urmărit internaţional“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ayman Al-Madani a fost dus direct la audieri la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova şi urmează să fie extrădat. Acesta locuia la Târgu-Jiu şi era cunoscut în oraş ca fiind patronul unui post local de televiziune.

Poliţiştii gorjeni nu au dezvăluit deocamdată infracţiunea pentru care a fost condamnat sirianul, stabilit de câţiva ani în Gorj, la trei ani de închisoare. Surprinzător este faptul că acesta a fost prins în urma unei acţiuni obişnuite, efectuată pentru depistarea persoanelor urmărite, deşi era cunoscut faptul că locuieşte în Târgu-Jiu şi deţine o funcţie importantă la un post local de televiziune. 

„Este vorba despre o infracţiune de natură penală conform codului penal sirian. Cetăţeanul german de origine siriană era urmărit internaţional. Astăzi, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj au executat o acţiune pe raza municipiului Târgu-Jiu în vederea depistării persoanelor urmărite şi care se sustrag mandatului de executare a pedepsei închisorii. Cu această ocazie a fost reţinut  A.A., în vârstă de 42 ani, care domicilia pe raza municipiului Târgu-Jiu. Pe numele bărbatului autorităţile siriene au emis un mandat de arestare pentru executarea unei pedepse de trei ani cu închisoare. În cursul zilei de astăzi, persoana a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova pentru luarea măsurilor legale ce se impun", a declarat Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Mai multe pentru tine:
Șarpe uriaș descoperit într-un parc din orașul Simeria. Speriați, oamenii au sunat la 112
Cântăreața Nicole Cherry nu mai face nuntă în străinătate cu Florin Popa: „Mi-ar fi plăcut Italia” VIDEO
Medicamentele care vor fi retrase din farmaciile din România, de săptămâna viitoare
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”
Un adolescent și-a falsificat buletinul pentru o petrece noapte într-un club din Brașov. Ce l-a dat de gol
Poliția Română și Parchetul General, pe urmele evazioniștilor: peste150 de percheziții pentru combaterea infracțiunilor economice VIDEO
De la 1 septembrie se va modifica plafonul peste care se impozitează pensiile. Marcel Ciolacu: „Nivelul de trai s-a scumpit“
„Dare to Learn” aduce România pe harta mondială a educației. Zack Kass, Sugatra Mitra, Cami Anderson și Vicky Colbert vor dezvălui profesorilor și specialiștilor în HR, managerilor și antreprenorilor secretele metodelor de învățare
Sora lui Culiță Sterp îi dă replica Marei Bănică: „Ca să vorbești așa trebuie să fii ultima...să nu zic ce. Să îți fie rușine”
Surse: Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat. Ce a răspuns artista când a fost întrebată de divorț / Actorul nu mai poartă verigheta