Târgu-Jiu: VIDEO/ Primarul Cârciumaru, pus la colţ de elevi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Elevii l-au atacat cu întrebări pe edilul-şef

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, a avut ieri, de Ziua Copilului, o întâlnire cu reprezentanţii elevilor de la şcolile din oraş.

Aceştia i-au făcut o serie de propuneri edilului-şef şi i-au adresat o serie de întrebări care l-au pus în dificultate. Cei mai mulţi au solicitat construirea unui mall în Târgu-Jiu unde să-şi petreacă timpul liber, precum şi amenajarea unui cinematograf civilizat. Graţiela Bejinaru, de la Liceul de muzică şi arte plastice, a propus înfiinţarea unei grădini zoologice şi botanice pentru ca elevii să nu mai fie cuprinşi de gânduri negre. Elevii i-au mai cerut primarului reabilitarea şcolilor la care învaţă şi a căminelor în care stau, construirea de săli de sport şi accesul neîngrădit pentru practicarea de diferite activităţi sportive. Copiii îşi mai doresc un bazin de înot acoperit şi un patinoar.

O propunere care va fi materializată chiar de anul viitor va fi o paradă a liceelor. „Toate liceele ar putea să-şi prezinte rezultatele, dar şi oferta educaţională pentru cei care vor să devină elevi la şcolile respective“, a spus Ancuţa Stoican, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor. Primarul Florin Cârciumaru le-a promis elevilor că toate propunerile făcute vor fi analizate şi realizate, în funcţie de posibilităţi.