Târgu-Jiu: Criminalul găsit degerat într-o pădure şi-a revenit din şocul hipotermic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La această oră, Nicolae Buică este internat la Terapie Intensivă

Nicolae Buică, din comuna Săuleşti,  descoperit aseară în zăpadă la Ţicleni, şi-a revenit astăzi din inconştienţă şi a ajuns la Terapie Intensivă, dar şi-ar putea pierde mâinile şi picioarele. 

Nicolae Buică de 62 de ani  a fost internat azi-dimineaţă  la Secţia Anestezie-Terapie Intensivă  a spitalului „Tudor Vladimirescu“ din Târgu-Jiu. Medicii încearcă tot posibilul ca să nu-i fie amputate mâinile şi picioarele. „Azi-dimineaţă a fost internat la secţia Terapie Intensivă. A început să vorbească, dar mâinile lui erau vinete. Nu este exclus să i se amputeze mâinile şi picoarele“, a declarat azi-dimineaţă Liliana Puiu Crăciun, medic şef al Unităţii Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului „Tudor Vladimirescu“ Târgu-Jiu.
Bătrânul a fost la un pas de a muri îngheţat de frig dar a avut zile.  Acesta a fost găsit inconştient , într-o pădure din Ţicleni, acoperit de zăpadă, de un bărbat care se întorcea de la muncă pe un cal. Nicolae Buică a plecat să caute lemne, dar i s-a făcut rău, s-a prăbuşit în zăpadă, unde a stat ţintuit câteva zile.

Şi-a omorât nevasta 


Poliţiştii i-au luat aseară amprentele pentru a-l identifica, în urma acestei operaţiuni au aflat că bărbatul fusese condamnat pentru că şi-a omorât nevasta, iar ulterior a fost eliberat condiţionat din cauza problemelor de sănătate.

Mai multe pentru tine: