Iosif Vlăduţescu, gorjeanul care şi-a lăsat casa neterminată de teamă că va muri, a decedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa construită de Vlăduţescu, dar neterminată

Inginerul Iosif Vlăduţescu, cel care nu voia să termine casa construită în comuna natală Bîlteni de teamă să nu moară, a decedat.

Bărbatul era născut în Gorj, dar locuia în Bucureşti. Vecinii bărbatului din comuna Bîlteni susţin că inginerul Iosif Vlăduţescu a decedat cu ceva timp în urmă. Inginerul era stabilit din tinereţe la Bucureşti, acolo unde şi-a făcut şi studiile şi şi-a întemeiat o familie. Casa din Bîlteni a început să o construiască în urmă cu mai bine de 30 de ani, dar în 1987 a auzit în vis glasul unei femei care i-a spus că va muri când va termina casa care are zece camere. Din acest motiv, Iosif Vlăduţescu nu şi-a terminat niciodată casa. 

A visat să îşi construiască o casă

Iosif Vlăduţescu a auzit o voce în vis că trebuie să se apuce de construcţia casei şi tot o voce i-a spus că o să moară după ce va termina construcţia: „M-am apucat de casă la Bîlteni şi, după ce am turnat temelia am avut un vis, în care o voce mi-a prezis că atunci când am să termin casa o să mor. De teamă să nu mor, am lăsat baltă lucrările. După vreo cinci ani, am avut un alt vis în care aceeaşi voce mi-a spus că dacă vreau să termin casa şi să nu mor să fac deasupra casei o capelă, în care familia mea şi eu să mă rog. Am proiectat capela şi pun chiar şi o clopotniţă acolo“, le spunea jurnaliştilor inginerul Vlăduţescu în urmă cu mai mulţi ani.