Femeie decedată în sicriu, arsă într-un incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa și moarta s-au făcut scrum

Mai multe nenorociri s-au abătut asupra unei familii din comuna Urdari. O femeie în vârstă de 61 de ani a decedat, iar familia îndurerată a făcut pregătirile pentru a o înmormânta creștinește. Numai că la priveghi a izbucnit un incendiu de la o lumânare aprinsă la căpătâiul femeii decedate.

În urma incendiului a ars toată casă, inclusiv femeia decedată și sicriul în care aceasta se afla. Fiul acesteia a povestit că a adormit și a lăsat lumânările aprinse: „A fost un sters mare și am obosit. Am mai salvat un aragaz și o mașină de spălat“.

Localnicii spun că nu au mai auzit în viața lor o asemenea grozăvie. „A luat foc. Totul a ars. Un necaz foarte mnare. Eu nu am mai auzit așa ceva în viața mea. S-au trezit în flăcări și nu au mai putut face nimic“, a spus o vecină. Un alt localnic spune că fiul decedatei este vinovat, pentrun că s-au dus într-o altă cameră să consume alcool: „A dat femeile afară din camera unde era moarta.  A pus lumânarea în geam și s-a aprins perdeaua. El era lângă damigeana de vin, mort de beat. Au venit două mașini de pompieri, dar nu au mai putut salva nimic“. Fiul femeii decedate spune că nu a fost bătut, ci doar obosit.

Marius Năvarcă, preot, spune că nu a auzit în viața lui deo asemenea întâmplare: „Este o neglijență și o întâmplare nefericită. NU am auzit ceva asemănător. Este o slujbă obișnuită de înmormântare. Înmormântarea ar fi trebuit să aibă loc mâine“.

Mai multe pentru tine:
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Sorana Cîrstea, învinsă fără drept de apel de Iga Swiatek, în turul al treilea la Madrid. Ce a spus poloneza
Macron creionează o nouă viziune despre Europa: „Regulile jocului s-au schimbat”
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
Tânărul care a primit premiul „Studentul român al anului în străinătate”. „Subliniază importanța cercetării mele“
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”