Doi tineri au fost răniţi grav, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat. La vola se afla un adolescent de 18 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina s-a răsturnat

Doi tineri, u vârste de 18 ani 35 de ai, au fost grav răniţi şi au ajunsla Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, în urma unui accident rutier, care a avut loc în localitatea Capul Dealului.

Potrivit Poliţiei, tânărul de 18 ani care se afla la volan a pierdut controlul într-o curbă la dreapta, după care a intrat cu maşina într-un gard din beton.. „Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un tânăr,de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Brăneşti, din direcţia Filiaşi - Rovinari, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă lovind un gard, după care s-au răsturnat. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a unui bărbat, de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Victimele erau încarcerate. La faţa locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Secţiei de Pompieri Turceni, precum şi un echipaj de la ambulanţă. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.