A pătruns într-un apartament și a furat aparatură IT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost încătușat

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Bălești, a fost reținut de polițiștii gorjeni după ce a pătruns în locuința unui tânăr din Târgu-Jiu, de unde a furta echipamente IT.

Furtul a avut loc în weekendul trecut. „Prin folosirea de chei potrivite, a pătruns în locuinţa părţii vătămate P.E., de 19 ani, din municipiul Târgu-Jiu, de unde a sustras mai multe componente I.T., respectiv un monitor LCD, o unitate centrală şi o imprimantă, bunuri evaluate la suma de 2.200 lei. De asemenea, pe parcursul cercetărilor efectuate, poliţiştii au mai stabilit faptul că suspectul a valorificat bunurile sustrase pe raza localităţilor Turburea şi Filiaşi“, a spus Daniel Tic, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.
Poliţiştii au recuperat toate aceste bunuri şi le-au restituit părţii vătămate. Suspectul a fost reţinut de poliţişti şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, pe numele său fiind emisă ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore. Acesta va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Poliţiştii continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Mai multe pentru tine:
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
„Dare to Learn” aduce România pe harta mondială a educației. Zack Kass, Sugatra Mitra, Cami Anderson și Vicky Colbert vor dezvălui profesorilor și specialiștilor în HR, managerilor și antreprenorilor secretele metodelor de învățare
De la 1 septembrie se va modifica plafonul peste care se impozitează pensiile. Marcel Ciolacu: „Nivelul de trai s-a scumpit“
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”
Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni: ploi, vijelii și grindină. Unde vor fi temperaturi de peste 32 de grade Celsius
Surse: Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat. Ce a răspuns artista când a fost întrebată de divorț / Actorul nu mai poartă verigheta
Sora lui Culiță Sterp îi dă replica Marei Bănică: „Ca să vorbești așa trebuie să fii ultima...să nu zic ce. Să îți fie rușine”
Medicamentele care vor fi retrase din farmaciile din România, de săptămâna viitoare
Cântăreața Nicole Cherry nu mai face nuntă în străinătate cu Florin Popa: „Mi-ar fi plăcut Italia” VIDEO
Un adolescent și-a falsificat buletinul pentru o petrece noapte într-un club din Brașov. Ce l-a dat de gol
Șarpe uriaș descoperit într-un parc din orașul Simeria. Speriați, oamenii au sunat la 112