VIDEO Patru maşini au ars într-o parcare din Târgovişte. Printre ele se află şi un BMW X6 GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title

Incendiul a pornit de la BMW iar două dintre maşini s-au făcut scrum. Anchetatorii urmează să stabilească dacă a fost vorba de o răzbunare, sau dacă s-a produs un scurt circuit la una dintre maşini.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINI CU MAŞINILE FĂCUTE SCRUM

Liniştea dintr-o parcare situată pe strada Crăiţelor a fost tulburată, în această dimineaţă, în jurul orei trei, după ce patru autoturisme au luat foc. Zgomotul puternic produs de elementele maşinilor care buşeau şi trosneau, i-au alertat pe locatari, care au sunat la pompieri. “M-a speriat terbil de tare. Până sus la etajul doi se vedeau flăcările. Pe mine m-au trezit căţeii care s-au speriat şi au început să latre. Nu ştiu dacă a pus cineva focul că la noi aici nici măcar nu ne-au furat din maşini. Se poate să fi aruncat cineva o ţigară aprinsă pe geam”, povesteşte o locatară.

Se pare că incendiul a pornit de la un BMW X6 al cărui preţ poate ajunge şi la 50.000 de euro. Aceasta şi un Logan s-au făcut scrum iar alte două, Un Volkswagen Golf 5 şi un autorusim KIA au fost cuprinse parţial de flăcări. “Am fost anunţaţi de izbucnirea unui incendiu pe strada Crăiţelor. Am fost informaţi iniţial că arde o maşină. Ajunşi la faţa locului am observat că ardeau trei maşini. Două dintre ele ardeau rău”, a declarat plutonier ajutant Vasile Păunescu, şef gardă intervenţie din cadrul ISU Dâmboviţa.

Răzbunare sau scurt circuit?!

Anchetatorii vor avea de muncă în perioada ce urmează pentru a stabili dacă a fost vorba de o răzbunare sau dacă s-a produs un scurt circuit la una dintre maşini. Criminaliştii urmează să strângă probe în această dimineaţă, iar maşinile să fie expertizate pentru a se stabili cauza exactă care a dus la producerea incendiului. Nici proprietarul limuzinei de lux şi nici cel al Loganului nu aveau asigurare casco. “A fost incendiată. E o maşină foarte scumpă”. Atât a avut de spus şoferul BMW-ului.

Printre maşinile care au luat foc s-a aflat şi cea a fiului unuia dintre cei mai cunoscuţi notari din Târgovişte. “Am reuşit să scot maşina la timp. Eu o parcam acolo lângă bloc. A fost vâlvătaie mare. Păcat şi de maşini, păcat de tot. Becurile, cauciurile pocneau foarte tare. Orice ipoteză nu poate fi dată la o parte. Anchetorii vor stabili care a fost cauza. Şi  maşina mea a fost atinsă de flăcări, dar mai puţin”, a declarat Tudor Doru Lucian, notar.

Anchetatorii au deschis, deocamdată, un dosar penal pentru distrugere, urmând ca al finalizarea cercetărilor să propună soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judectăria Târgovişte.