CONDUCTA „PENALĂ” Jandarmii au prins un bărbat la "decopertat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii au prins un bărbat la "decopertat"

O patrulă din cadrul Jandarmeriei dâmboviţene, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Gura Ocniţei, a surprins în zona instalaţiei de degazolinare Gorgoteni o persoană în timp ce tăia conductă metalică dintr-un tronson aparţinând unei societăţi comerciale.

În urma aplicării procedurilor legale de intervenţie şi a verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie, în zona indicată s-a stabilit că Constantin I. în vârstă de 32 ani după a decopertat solul folosind unelete specifice (târnăcop, cazmale) şi a tăiat 2 bucăţi de conductă metalică, folosind un ferăstrău de tip bomfaier. Persoana intenţiona să transporte materialul feros sustras cu un atelaj hipo la un centru de colectare a materialelor refolosibile în vederea valorificării.

Jandarmii i-au întocmit autorului actele procedurale premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de furt, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru finalizarea cercetărilor.