Amantul unei femei, călcat în picioare de soţul acesteia pe o stradă din Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De imagini incredibile au avut astăzi parte târgoviştenii care au trecut prin microraionul III. Pentru că a aflat că soţia sa l-a înşelat cu un tânăr de 22 de ani, un bărbat şi-a făcut dreptate singur. L-a bătut cu bestialitate cu pumnii şi cu picioarele încât abia se mai mişca. Doar poliţiştii comunitari l-au scăpat de furia agresorului înşelat.

 

Tânărul scandalagiu are 23 de ani, se numeşte Stângaciu Cristian şi este din Târgovişte. Se pare că acesta aflase că soţia îl înşeala cu un alt tânăr din localitatea Doiceşti.

Aceştia au dat nas în nas, astăzi, chiar în zona autogării din Târgovişte. Victima, David Alexandru, a fost lovită în repetate rânduri de soţul înşelat însă furia sa nu s-a îndreptat în niciun moment asupra soţiei sale.



În urma investigaţiilor medicale, se pare că tânărul bătut a suferit un traumatism cranian facial şi mai multe echimoze. Agresorul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe. El a fost însă lăsat în libertate, pentru că legea din România este de partea lui.

CLICK AICI PENTRU VIDEO (ATENTIE, IMAGINI SOCANTE)