Percheziţii la suspecţi de furt. Poliţiştii au descins la Moviliţa, Borăneşti şi Roşiori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Coşereni au efectuat 5 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de infracţiuni contra patrimoniului. Descinderile au avut loc în localităţile Borăneşti, Moviliţa şi Roşiori.

Astfel, în urma percheziţiei efectuate la locuinţa unui bărbat de 32 de ani, din Roşiori, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării un pistol cu gaz, deţinut fără drept de către persoana în cauză. De asemenea, în urma percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa unui tânăr de 22 de ani, din localitatea Moviliţa, s-a constatat că acesta sustrăgea curent din reţeaua electrică, cu ajutorul unei instalaţii improvizate.

Totodată, poliţiştii au depistat, pe raza comunei Moviliţa, două femei de 29 şi 55 de ani, ambele din localitate, care transportau o cantitate de legume, cu ajutorul unui autoturism. În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că legumele identificate ar fi fost sustrase de către cele două persoane, de pe terenul unui localnic. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.