Un fost şef al Poliţiei Olt, candidatul anunţat de PNL pentru şefia Consiliului Judeţean Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fost şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt care, în urmă cu opt ani, a cerut pensionarea în urma unui uriaş scandal sexual este candidatul PNL pentru şefia Consiliului Judeţean Olt.

Ion Voicu este membrul PNL desemnat de Biroul Politic Judeţean Olt, miercuri-seara, 4 martie 2020, drept candidat pentru şefia Consiliului Judeţean Olt. Decizia vine după o alta, adoptată ieri, în care PNL Slatina a schimbat candidatul nominalizat toamna trecută pentru Primăria Slatina, Mario de Mezzo fiind înlocuit cu preşedintele PNL Olt - Liviu Voiculescu.

Fostul ofiţer de poliţie Ion Voicu a părăsit scaunul de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt în ianuarie 2012, când a fost destituit în urma unui control al şefilor în urma căruia i s-au imputat alte disfuncţionalităţi, destituirea sa nefiind legată oficial de proaspătul scandal care se declanşase. Şi-a cerut imediat pensionarea. 

Scandalul în care poliţista Melania Renghea şi-a înjunghiat şeful direct, un şef de post, ulterior acuzându-l de viol şi declarând că a obligat-o să întreţină relaţii sexuale şi cu alte persoane, acuzându-l direct şi pe comandantul IPJ Ion Voicu, s-a finalizat cu condamnarea la închisoare a poliţistei.

CITIŢI ŞI: Poliţista „violată” Melania Renghea nu se lasă: a declarat apel în procesul pierdut contra fostului şef al Poliţiei Olt

Poliţista Melania Renghea este din nou însărcinată

Poliţista Melania Renghea, condamnată în procesul împotriva fostului şef al Poliţiei Olt