Tineri din Slatina, descoperiţi pe o bancă în mijlocul oraşului posibil sub influenţa drogurilor. A fost chemată ambulanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipajele de prim ajutor i-au transportat la spital FOTO: arhivă

Trei tineri au fost descoperiţi pe o bancă, în municipiul Slatina, de un echipaj de poliţie care patrula în centrul oraşului. Pentru că tinerii erau incoerenţi, a fost anunţată ambulanţa, dar şi poliţiştii de la Combaterea Crimei Organizate.

Tinerii cu vârste între 24 şi 36 ani au fost observaţi pe o bancă de pe strada Libertăţii din municipiul Slatina. La prima vedere părea că aceştia dorm, însă observând că sunt incoerenţi, poliţiştii au chemat ambulanţa pentru a-i transporta la spital. Totodată, i-au anunţat şi pe poliţiştii de la Crimă Organizată, existând suspiciunea că tinerii se află sub influenţa drogurilor.

„Poliţiştii de ordine şi siguranţă  publică din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, în timp ce efectuau serviciul de patrulare  au observat trei tineri, pe strada Libertăţii, din municipiul Slatina, care la prima vedere dormeau pe o bancă. Observand faptul ca acestia sunt incoerenti, poliţiştii au solicitat ambulanţa pentru a fi transportaţi la spital. Totodată,  poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt au demarat verificări cu privire la aceste aspecte“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.