Poliţişti agresaţi cu furca. Vinovatul este recidivist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi poliţişti din cadrul IPJ Olt, chemaţi să intervină pentru aplanarea unui conflict în comuna Milcov, au fost agresaţi cu furca, leziunile provocate unuia dintre poliţişti necesitând 1-2 zile pentru vindecare, au stabilit medicii legişti.

Evenimentul s-a produs marţi, 18 aprilie 2017, în comuna Milcov, judeţul Olt, în incinta unui bar, cel care se face vinovat de ultraj fiind plasat, miercuri-seară, în arest, prin ordonanţă dispusă de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Inculpatul, T.A., domiciliat în satul Ulmi, comuna Milcov, are 44 ani şi a mai săvârşit fapte de natură penală, inclusiv ultraj.

„În fapt, s-a reţinut că, în cursul zilei de 18.04.2017, cei doi agenţi de poliţie din cadrul I.P.J. Olt, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, s-au prezentat la barul SC TUDOR ELFY FRESH SRL Milcov, întrucât s-a cerut intervenţia acestora de către barman, ca urmare a faptului că o persoană de sex bărbătesc (inculpatul TA), provoca scandal.

În acea împrejurare, victimele au fost ameninţate, iar una dintre acestea, respectiv V.A. a fost lovită cu o furcă de către inculpatul T.A., fiindu-i provocate leziuni traumatice pentru a căror vindecare i-au fost necesare 1-2 zile de îngrijiri medicale.

Din constatările preliminare întocmite de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Olt rezultă că leziunea traumatică prezentată de către victima V.A.- agent de poliţie în cadrul I.P.J. Olt, a putut fi produsă prin lovire cu un corp ascuţit şi, ca distribuţie topografică, poate pleda pentru o leziune de apărare.“, precizează procurorii într-un comunicat de presă. Poliţiştii sunt agenţi la posturile de poliţie din Milcov, respectiv Ipoteşti.

Recidivistul va fi pezentat astăzi în faţa judecătorului pentru arest preventiv.