Incendiul de la groapa de gunoi din Caracal încă nu a fost stins. Garda de Mediu va amenda primăria cu 40.000 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul izbucnit, marţi după prânz, 13 august 2019, la o groapă de gunoi situată la ieşirea din municipiul Caracal, nu a fost stins nici până la această oră, zeci de pompieri fiind angrenaţi, în cele peste 20 de ore de când luptă cu flăcările, în acţiune.

Pompierii încă nu au stabilit cauza probabilă a izbucnirii incendiului, însă Garda de Mediu s-a sesizat şi va amenda Primăria Caracal, care este deţinătoarea acelui teren. Pe amplasamentul respectiv ar fi trebuit să fie depozitate doar resturi vegetale, în schimb zona s-a transformat într-o adevărată groapă de gunoi. Cert este că depozitul nu era autorizat pentru gunoiul menajer, motiv pentru care se va aplica o amendă de 40.000 lei, impunându-se, totodată, măsura desfiinţării acestui depozit şi igienizarea zonei în termen de cel mult 3 luni.

În operaţiunea de stingere a incendiului care a cuprins aproximativ 1.000 m.p. au fost implicaţi, de ieri după prânz şi până în prezent, peste 60 de pompieri militari din mai multe structuri ale ISU Olt. Au intervenit de asemenea şi pompieri de la serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă din Caracal, care au adus şi utilaje grele.

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Un om de știință a elucidat misterul „blestemului faraonului”. Ce i-a ucis pe cei care au deschis mormântul lui Tutankhamon
Ucrainenii au atacat cu drone două rafinării de petrol și un aerodrom militar din regiunea Krasnodar VIDEO
Peștera mortală. O cavernă din Kenya, despre care se crede că este sursa Ebola, ar putea provoca următoarea pandemie
Moment istoric pe Bega. Prima cursă după 1988 între Timișoara și Otelec. Vaporul cu 45 de pasageri a ajuns după trei ore
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Crenvurștii, mai nocivi decât legumele sau fructele cu pesticide. Ce spun specialiștii
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Cele mai bune locuri de grătar pentru sărbătoarea de 1 Mai