Accident la ieşire din Balş, spre Slatina. O fetiţă de 5 ani şi mama acesteia au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puţin timp pe E 574, la ieşire din oraşul Balş, spre Slatina, trei maşini fiind implicate.

UPDATE: Conform poliţiştilor IPJ Olt, accidentul s-a produs pe fondul nerespectării distanţei corespunzătoare în mers. „Conducătorul unei autoutilitare, de 19 ani, din comuna Berevoieşti, judeţul Argeş, deplasându-se pe sensul de mers Slatina - Craiova, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul din faţa sa, proiectându-l, la rândul său, într-un alt autoturism, pe acelaşi sens de mers“, a transmis IPJ Olt. Minora şi mama sa, transportate la CPU Balş, se aflau în maşina care circula în faţa autoturismului condus de tânăr şi care a fost proiectată în cea din faţa sa.

Ştirea iniţială

O autoutilitară şi două autoturisme au fost implicate, în urmă cu puţin timp, într-un accident rutier produs pe drumul european E 574, la ieşire din oraşul Balş, spre Slatina, în judeţul Olt.  Pompierii SMURD Balş şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au transportat la spital o minoră în vârtă de 5 ani şi pe mama acesteia, de 36 ani, la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Orăşenesc din Balş, fata suferind un atac de panică, în timp ce femeia acuza dureri în zona capului. Victimele sunt din Timişoara. Ştire în curs de actualizare.