Sibieni campioni la Taekwondo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Membrii Clubului Sportiv PUMA

Clubul Sportiv PUMA a obţinut locul întâi, pe clasamentul general al Cluburilor, devansând celelalte 21 de cluburi înscrise la Baia Mare în Cupa României la Taekwondo ITF pentru copii, juniori si seniori.

În perioada 04-07 noiembrie 2010 a avut loc la Baia Mare Cupa României la Taekwondo ITF pentru copii, juniori si seniori. La concurs au participat 22 de cluburi din toată ţara şi un număr de 210 sportivi.

„Clubul Sportiv PUMA a participat cu un număr de 24 sportivi, iar în urma rezultatelor excelente obţinute de fiecare sportiv la categoria de tull şi luptă, tehnici speciale şi spargeri, am reuşit ca în final să obţinem locul 1 pe clasamentul general al Cluburilor, devansând celelalte 21 de cluburi
înscrise la concurs”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

La acest concurs lotul a fost compus din sportivii: Stolnicu Remus, Matei Emanuel, Frandes Maria, Radu George, Dancu Marius, Gavrea Andrei, Presecan Bogdan, Macrea Adrian, Robitu Bogdan, Muntean Emanuelle, Blemovici Darius, Lemandroi Caius, Matca Marius, Vacariu Vlad, Dobrin Daniel, Borcea Dan, Bustiuc Vlad, Bustiuc Radu, Dumitru Andrei, Albu Florin, Stroia George, Mărginean Dan, Ciufudean Corina.

Antrenorii lotului au fost Lazurca Alin şi Bibu Adrian, iar arbitru din partea clubului a fost Banea Ciprian.

Aceasta este cea mai mare performanţă  a clubului Puma de la înfiinţare. Sportivii au confirmat forma bună pe care au avut-o în cursul anului 2010, echipa de copii reuşind să câştige şi Cupa României la copii, după ce în luna mai au câştigat locul 1 pe clasamentul general la Camiponatul naţional de copii, echipa de luptă seniori păstrând totodată titlul de cei mai buni luptători pe echipe, obţinut la Sibiu în februarie, la Campionatul Naţional de seniori.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu: