Actorii sibieni fac un turneu prin oraşele Transilvaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Electra“ este unul dintre cele mai apreciate spectacole ale actorilor sibieni

Reprezentanţii Teatrului Naţional „Radu Stanca“ au anunţat un nou turneu de amploare, care se va întinde până în luna mai a anului viitor, când începe Festivalul Internaţional de Teatru.

CITIŢI ŞI:

Duminica se joacă "Tragedia monstruoasă de Halloween",la teatrul din Sibiu

Peste 2000 de fotografii în concurs la Salonul Internaţional de Artă Fotografică

VIDEO - Krypton a concertat într-o cafenea la Sibiu

Turneul va cuprinde 15 oraşe, cele mai multe din Transilvania, şi a luat naştere în urma unui parteneriat cultural, pe care directorul teatrului l-a semnat cu reprezentanţii unei firme sibiene, pe un an de zile. În baza parteneriatului, teatrul sibian va primi aproximativ 35.000 euro, pe durata întregului an.

„În ciuda tăierilor de 25%, am spus că vom face toate producţiile pe care le-am promis. Prin acest parteneriat, reuşim să continuăm tradiţia şi să aducem împreună oameni şi idei , pentru a crea energii ce vor inspira mai departe inovaţia. Avem toată încrederea că această cooperare deschide un nou dialog, care sp continue efortul de a face din Sibiu un loc mai bun prin cultură“, spune Constantin chiriac, directorul TNRS.

Prima experienţă de acest gen a fost făcută în această săptămână la Cluj, când prin intermediul parteneriatului, a fost prezentat spectacolul „Electra“. Succesul enorm de care s-a bucurat şi prezenţa celor peste 1.000 de spectator i-a determinat pe reprezentanţii teatrului să ducă proiectul mai departe. 

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu: