N-au avut bani să-i închidă gura fetei pe care au violat-o şi rămân în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar Trulea mai stă în arest

Ovidiu Trulea şi Nicolae Solcan au fost arestaţi la o distanţă de trei săptămâni de la momentul în care au obligat-o pe Roxana Săcărin să le satisfacă poftele sexuale. Asta pentru că, fata de 14 ani a fost pe punctul de a-şi retrage plângerea penală.

Minora, care şi-a petrecut noaptea de 4 spre 5 mai cu patru tineri, pe malul Lacului Secu, i-a reclamat pe trei dintre ei pentru viol. Ovidiu Trulea, Nicolae Solcan şi Bogdan Stanciu au fost arestaţi preventiv, în timp ce, Denis Neda are doar calitatea de martor. Stanciu a părăsit între timp arestul, deoarece acestuia nu i-a reuşit violul şi le-a mărturisit organelor de cercetare penală şi judecătorilor faptul că nu a făcut altceva decât să introducă un deget în vaginul fetei, fără ca aceasta să se împotrivească. Trulea şi Solcan rămân însă în arest după ce Curtea de Apel Timişoara le-a respins recursurile prin care cei doi au criticat decizia Tribunalului Caraş-Severin de a le prelungi şederea după gratii.


    Niciunul dintre adolescenţi nu ar fi ajuns să fie judecaţi pentru viol dacă ar fi băgat mai adânc mâna în buzunar. După ce fata a sesizat Poliţia şi Parchetul, la îndemnul tatălui acesteia, care ar fi purtat negocieri cu făptuitorii, s-a pus problema retragerii plângerii. Apropiaţi ai fetei susţin că părinţii ei ar fi primit câte 200 de euro de la doi dintre inculpaţi pentru a nu se ajunge în instanţă, sumă cu care, iniţial, ar fi fost de acord. S-au sucit însă când au aflat că ar putea obţine şi mai mulţi bani. De data aceasta, pretenţiile familiei au fost considerate drept exagerate de către tineri.