Lucien Hora şi-a reparat monopostul şi astăzi este din nou la startul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă de la Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul reşiţean a avut ghinion în prima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, Cupa Reşiţa. Roata monopostului Lola F3000 s-a rupt chiar la finalul cursei.De la ora 9.00, astăzi, pe Valea Domanului din Reşiţa are loc cea de-a VI-a etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă din Cadrul Cupei Reşiţa.

Lider în clasamentul general al etapei a V-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă din cadrul Cupei Reşiţa, Lucien Hora,  a revenit astăzi la startul competiţie de pe Valea Domanului. Pilotul reşiţean nu a renunţat la cursă chiar dacă vineri acesta a rămas fără o roată la finalul cursei. Reparat de urgenţă, monopostul Lola F3000 a revenit în această dimineaţă în standul UCM Reşiţa

Lucien Hora a avut  vineri cel mai bun timp pe traseul de pe Valea Domanului. El a reuşit cu monopostul Lola F3000 un parcurs de 1 minut şi 48 de secunde. În clasamentul general al piloţilor, Hora este lider cu 80 de puncte, urmat de Onoriu, 67 de puncte  şi Andronic, 60 de puncte.

De la ora 9.00, astăzi, pe Valea Domanului din Reşiţa are loc cea de-a VI-a etapă a Campionatului Naţional de VIteză în Coastă din Cadrul Cupei Reşiţa.