Mama Mădălinei Manole a fost înmormântată. Ion Manole a plâns pe crucea fiicei sale: „Tăticule, ai luat-o pe mama la tine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Manole şi-a condus soţia pe ultimul drum şi a promis că va lupta în continuare pentru dreptate FOTO  Diana Frîncu

Eugenia, mama Mădălinei Manole, a fost condusă, marţi, pe ultimul drum, eveniment la care au fost prezente câteva zeci de persoane, rude, vecini, dar şi prieteni vechi. Slujba de înmormântare a avut loc la biserica Sfânta Treime din Ploieşti, acolo unde trupul neînsufleţit al bătrânei a fost depus încă de luni.

Ion Manole, tatăl Mădălinei, a venit la capelă încă de la primele ore ale dimineţii, în ciuda afecţiunilor grave de sănătate şi a însoţit cortegiul funerar până la cimitirul Bolovani. Şi-a stăpânit lacrimile până în momentul în care cortegiul funerar a ajuns în dreptul cavoului Mădălinei, unde Ion Manole a ţinut să aprindă o lumânare şi să ţină un scurt moment de reculegere.

„Tăticule, ai luat-o pe mama la tine mult prea devreme! Cum cântai tu? <<Stai lângă mine, mamă>>” au fost cuvintele spuse de Ion Manole la crucea fiicei sale. Acesta a ţinut să adauge că, în ciuda stării de sănătate şi a necazului care s-a abăut peste el, va continua să lupte pentru a afla adevărul în legătură cu moartea Mădălinei. „Nu mor cai când vor câinii! Tot voi face dreptate!”, a mai spus tată artistei.

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, împietrit de durere la priveghiul soţiei sale

Eugenia Manole a fost înmormântată în racla familiei, tot în cimitirul Bolovani, dar nu lângă fiica sa, aşa cum şi-ar fi dorit. Femeia a murit cu o mare durere în suflet, spuneau rudele prezente la înmormântare, şi anume că nu a mai apucat să-şi strângă nepotul, fiul Mădălinei, în braţe.

Mama Mădălinei Manole s-a stins din viaţă sâmbătă, la Spitalul Municipal Schuller din Ploieşti, în braţele fiului său, Marian. Fusese diagnosticată cu cancer la plămâni, iar boala, descoperită târziu, nu a mai putut fi tratată. Ar fi împlinit în acest an 72 de ani şi se pregătea pentru parastasul de şapte ani al fiicei sale.