Bestia din Câmpina care şi-a decapitat iubita de 17 ani, condamnată la o pedeapsă ridicolă. Crima îngrozitoare a şocat atunci echipajul de la Ambulanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Marin, tânărul condamnat pentru că şi-a ucis iubita de doar 17 ani

Tribunalul Prahova s-a pronunţat joi, 7 mai, în dosarul în care Laurenţiu Marin (21 de ani), tânărul care şi-a ucis cu bestialitate iubita de doar 17 ani a fost judecat pentru omor.

Bărbatul a primit 10 ani de închisoare şi interdicţia de a ocupa o funcţie publică. Criminalul va trebui să plătească şi daune morale în valoare de 10.000 de lei copilului pe care l-a lăsat fără mamă.

Decizia Tribunalului Prahova nu este definitivă şi poate fi contestată la instanţa superioară, Curtea de Apel Ploieşti

Crima s-a petrecut în 2019, la finalul lunii septembrie, în Plaiul Câmpinii, un cartier rău famat din comuna prahoveană Şotrile, localitate aflată la graniţa cu municipiul Câmpina. Fata omorâtă avea 17 ani. Cadavrul ei a fost descoperit sâmbătă 28 septembrie, la orele prânzului, în casa iubitului său.

Echipajul de la Serviciul de Ambulanţă care a intervenit atunci pentru a acorda ajutor victimei a rămas şocat când au văzut câte răni avea fata. Fusese pur şi simplu ciuruită şi aproape decapitată. Arma crimei a fost un topor cu care bărbatul i-a tăiat gâtul iubitei sale.

Cei doi tineri au avut o relaţie extrem de tensionată, agresorul, în vârstă de 21 de ani, a mai încercat şi în primăvară anului 2019 să-şi omoare iubita. Atunci a înjunghiat-o, dar fata a scăpat cu viaţă.

La prima tentativă de omor, care a avut loc în luna mai a anului trecut, bărbatul a fost lăsat în libertate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina. A fost emis atunci doar un ordin de protecţie, pe care agresorul l-a ignorat.

După ce a fost înjunghiată prima dată, fata s-a întors la iubitul ei. Vineri, 27 septembrie 2019, se pare că a avut loc un nou episod violent, iar bărbatul a reuşit să-şi ducă planul inţial până la capăt. A ucis-o cu un topor.

Criminalul a fugit de acasă imediat după comiterea crimei şi a fost căutat de poliţie cu ajutorul câinilor de urmă.  Tânărul a fost prins la câteva ore de la omor, iar de atunci se află încarcerat la Penitenciarul din Mărgineni, judeţul Dâmboviţa.

Fotografie surprinsă în momentul în care criminalul a fost prins de către poliţie 

”În baza art. 188 al. l Cp rap.la art. 199 alin.1. cod penal, cu aplicarea art. 375 alin.4. şi art. 396 alin.10 cod procedura penală , infracţiune de omor asupra unu membru de familie , victimă Boian Simona Nicoleta, faptă din data de 28.09.2019, condamnă inculpatul MARIN LAURENŢIU, fără antecedente penale, în prezent aflat în Penitenciarul Mărgineni , la pedeapsa de : 10 ( zece) ani închisoare.

  • aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi tutore sau curator pentru o durată de 5 ani după data executării pedepsei închisorii .
  • admite acţiunea civilă exercitată în cadrul procesului penal din oficiu de Parchetul de pe lângă Tribunalului Prahova în numele persoanei vătămate , persoană lipsită de capacitate de exerciţiu, aflată în plasament la asistent maternal din cadrul D.G.A.S.P.C. Prahova (care exercită drepturile părinteşti prin directorul instituţiei) şi obligă inculpatul la plata către acesta a sumei de 10.000 lei despăgubiri civile reprezentând daune morale.
  • dispune confiscarea de la inculpat a toporului cu coada din lemn cu lungimea de 60 cm. şi partea activa de aproximativ 12 cm., ridicat din camera unde a fost găsit cadavrul şi aflat la Camera de Corpuri Delicte din cadrul Tribunalului Prahova.

 Cu apel în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 7 mai 2020.
Document: Hotarâre  111/2020  07.05.2020”, conform portalului instanţelor de judecată.