Trafic auto închis pe DN 73D, în Boteni-Argeş, unde drumul a luat-o la vale. Ce alte drumuri naţionale sunt afectate de precipitaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Poliţia Română

Pe patru drumuri naţionale, traficul rutier este închis ca urmare a afectării părţii carosabile din cauza precipitaţiilor abundente.

Potrivit Centrul INFOTRAFIC , la această oră, traficul este închis, ca urmare a efectelor preciputaţiilor,  pe următoarele drumuri naţionale: 

  - DN 73D, la kilometrul 41, în localitatea Boteni, judeţul Argeş, ca urmare a unei alunecări a corpului drumului cu deplasarea acestuia pe un sector de 200 metri. Ruta ocolitoare este DN 73 Piteşti - Câmpulung.

- DN 2L, la kilometrul 59+900, în Soveja, judeţul Vrancea, ca urmare a precipitaţiilor abundente din cursul verii 2018, care au dus la prăbuşirea dalei de beton a podului, pe toată lăţimea căii de rulare;

- DN 2N, la kilometrul 15+270 metri, în zona localităţii Căiata, judeţul Vrancea, din cauza nerespectării restricţiei de tonaj existente (8,5 tone), care a afectat pasajul superior la trecere peste calea ferată. Din acest motiv, circulaţia rutieră este dirijată pe ruta ocolitoare DN 2 (Dumbrăveni) - Obrejiţa - DJ 202E- Sihlea - DC 186 - Căiata - DN 2N;

- DN 12B, pe tronsonul kilometric 0+452 - 0+487, în Slănic Moldova, judeţul Bacău, din pricina unei alunecări de teren ce a dus la tasarea platformei carosabilului, traficul fiind dirijat pe ruta ocolitoare: DN 12A km 103+000 - str. 1 Mai - str. Răducanu - str. Podu de Fier - str. Tiseşti - str. Semicercului - str. Bradului - intersecţie cu DN 12B km 2+000 şi retur);

Restricţii pe A1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 5 Bucureşti - Giurgiu, traficul rutier pe podul peste Argeş de pe raza localităţii Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu, este închis pentru reparaţii. Circulaţia se desfăşoară deviat pe un pod provizoriu din apropiere, pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu restricţie de viteză de 30 km/h.

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe sensul de mers către Bucureşti, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, se circulă doar pe banda a doua, cu restricţie de viteză de 80 km/h, pentru continuarea lucrărilor de reparaţii la pod, efectuate pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, până la data de 1 august 2019.

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO
Mituitorul judecătoarei din Suceava care se droga a evadat din arestul la domiciliu chiar înainte de condamnare
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane