Porţile deschise au umplut sălile Cinema City

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua Porţilor Deschise la Cinema City s-a bucurat de un succes de milioane în rândul clienţilor şi vizitatorilor din Argeş. Mall-ul a fost ieri plin de lume, iubitorii de film îmbrăţişând sărbătoarea Euromall şi răspunzând în număr foarte mare invitaţiei lansate de centrul comercial. Sălile Cinema City şi-au deschis porţile, producţiile momentului rulândgratis, timp de câteva ore  pentru oaspeţii Euromall.

“N-am ma văzut atâta lume adunată la un eveniment de foarte multă vreme. Şi eu şi prietenele mele ne-am făcut timp special astăzi pentru a beneficia de ofertă, chit că noi venim, oricum, frecvent, la Cinema şi în Euromall. La mulţi ani şi la cât mai multe astfel de idei!”, a declarat Alina Poştoacă, studentă în Piteşti.

Prezent alături de cei doi băieţei la producţia Thor, Andrei Constantin, un alt client al centrului comercial a decalarat că nu ar fi ratat pentru nimic în lume o astfel de invitaţie, că cei mici sunt foarte încântaţi şi că participă frecvent la toate evenimentele organizate la Euromall.

“Chiar ne-am bucurat că le-a venit ideea cu gratuitatea la Cinema şi considerăm că merită o sărbătoarea frumoasă, acum că fac deja patru ani!”, a explicat un alt părinte, Isabela Stan, in timp ce aştepta să ia două bilete puse la dispoziţie de organizatori.
 
Sahara în concert


Ziua porţilor deschise la Cinema City a deschis seria manifestărilor dedicate aniversării a 4 ani de Euromall. Evenimentele programate vor continua sâmbătă cu două super-concerte, mega-reduceri la preţurile din magazine şi extragerea marelui premiu aniversar – un Seat Leon.

Sâmbătă, 21 mai, pe scena Euromall vor urca la ora 19.00 artiştii de la Deepcentral, spectacolul muzical fiind asigurat şi începând cu ora 22.00 când – pentru prima dată în Argeş – în faţa clienţilor Euromall va veni Sahara, şocul industriei muzicale din anul 2011. Celebrul proiect muzical avându-i ca artizani pe Costi Ioniţă, bulgăroaica Andreea Teodorova (considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume) şi afro-americanul Lennox Buppy face, în această perioadă, ravagii pe scenele intranaţionale. Va fi, sâmbătă, prezent şi în Argeş, în cinstea celor patru ani ai Euromall.