Ludovic Orban, în vizită la Dacia. Uzina a avut rezultate spectaculoase în ultima perioadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Instituţia Prefectului Argeş

Premierul Ludovic Orban a efectuat azi o vizită la uzina Dacia, din Mioveni, unde a fost întâmpinat de directorul general al Automobile Dacia.

Premierului i-au fost prezentate noile modele Dacia - Logan şi Sandero - dar şi rezultatele spectaculoase ale companiei din ultima perioadă. Astfel, în septembrie, Dacia a înregistrat prima creştere a producţiei de anul acesta, cu 23% mai mult faţă de perioada similară din 2019. Acest lucru a fost posibil în condiţiile în care Dacia a revenit la un ritm de lucru de 1.300 de maşini pe zi.

 „Noile modele Dacia sunt rodul proiectanţilor din România şi arată dinamismul Dacia, capacitatea de a genera noi modele şi de a le lansa repede pe piaţă (...). Fabrica de la Mioveni generează produse competitive şi cu cerere pe piaţă, chiar în contextul crizei economice”, a spus Ludovic Orban după vizita la Dacia.

Premierul a apreciat măsurile implementate de constructorul de automobile pentru protejarea sănătăţii angajaţilor şi a prezentat, la rândul său, stadiul lucrărilor la autostrada Piteşti-Sibiu şi la drumul expres Piteşti-Craiova, obiective de maximă importanţă pentru argeşeni şi pentru Dacia. 

"Guvernul Orban a deblocat proiectul autostrăzii, cerută insistent de cel mai mare agent economic din judeţ. Premierul Ludovic Orban a avut ocazia să revadă, la uzină, pomul pe care l-a plantat anul trecut, lângă pavilionul Dacia. De altfel, premierul este la cea de-a treia vizită la uzina Dacia în mai puţin de un an de zile, Guvernul Orban acordând o atenţie deosebită judeţului Argeş şi nevoilor agenţilor economici argeşeni", precizează Instituţia Prefectului Argeş.

Declaraţiile premierului, AICI!

Ştire în curs de actualizare

Vă recomandăm să mai citiţi:

Focul lui Sumedru şi petrecerile de Halloween au fost interzise în Argeş

Viitorul poliţist care a salvat un echipaj captiv într-o maşină în flăcări: „Am simţit că e datoria mea” 

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
Marcel Ciolacu îl susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de secretar general NATO ca cetăţean. Nu ca premier, nici ca preşedinte PSD