Viceprimarul oraşului Roznov a fost răpus de cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurel Muraru s-a stins din viaţă la numai 40 de ani

 Aurel Muraru a decedat la Bucureşti, după două zile de la o operaţie care trebuia să îi salveze viaţa

Acasă a rămas o soţie îndurerată şi o fetiţă de numai şapte ani. Colegii din Primărie încă nu pot accepta că cel care le-a fost coleg în ultimul an s-a stins în numai câteva săptămâni.

Acum doi ani a mai acuzat el probleme cu inima, dar nu au fost grave. În ultima perioadă îi apăruseră nişte pete pe corp şi a fost internat în mai multe spitale. A fost şi la Piatra Neamţ şi la Fundeni. Ultima dată a fost la Spitalul Militar din Bucureşti, unde medicii l-au operat. Noi am crezut că se va face bine", spunea astăzi Ionel Ciubotaru, primarul oraşului Roznov.

Ultima internare i-a adus şi nefericita veste celui care a fost viceprimarul Roznovului în ultimul an. Doctorii au pus diagnosticul de metastază medulară şi nicio intervenţie chirurgicală nu l-a mai putut salva.

A fost un om extraordinar care avea multe planuri pentru locuitorii oraşului. O persoană săritoare, care nu se temea de muncă şi care ar fi vrut ca roznovenii să vadă în noi un model", a mai adăugat Ionel Ciubotaru.

Trupul neînsufleţit al lui Aurel Muraru va fi adus acasă abia luni, iar joi, 14 ianuarie, apropiaţii îl vor conduce pe ultimul drum.