Neamţ: Procesul lui Falău a fost amânat pentru finalul lunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Chilat, zis Falău, a cerut să fie judecat în altă parte din cauza presiunii mediatice

Lui Cristian Chilat nu i-a fost admisă cererea de suspendare a procesului de la Neamţ, iar astăzi , 8 iunie,s-a prezentat din nou în faţa instanţei de judecată.

Falău, păzit la proces de o armată de mascaţi

Prima înfăţişare în faţa instanţei a fost pe 11 mai, când Cristian Chilat, zis Falău, a cerut să fie judecat în altă parte din cauza presiunii mediatice, iar până la pronunţarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a cerut ca procesul de la Neamţ să fie suspendat.

Pe 27 mai, judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu i-au aprobat cererea de suspendare, iar judecarea cererii de strămutare a procesului are loc pe 24 iunie.

Bogdan Mararu, fratele lui Gheorghe Mararu, şi Alina, soţia victimei,sunt părţile civile în procesul în care Cristian Chilat este acuzat de crimă şi au fost reprezentaţi în instanţă deavocatul Ciprian Mitoşeriu. Astăzi ar fi trebuit să spună ce pretenţii au de la asasinul lui Gheorghe Mararu. "Vom formula în scris pretenţiile şi le vom prezenta la următorul termen de judecată", a spus avocatul Ciprian Mitoşeriu.

Cristian Chilat este judecat pentru uciderea lui Gheorghe Mararu într-o cafenea din Piatra Neamţ pe 14 noiembrie 2010. Dacă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu aprobă strămutarea procesului, Falău va fi prezentat din nou instanţei din Neamţ pe 29 iunie.

Mai multe pentru tine:
Se reaprinde scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Dosar penal pentru violențe în familie: „Eu sunt victima!”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Joe Biden, mult mai încrezător că îl poate învinge pe Trump. Pe ce se bazează președintele american
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Zodiile care după Paște vor scăpa de toate problemele și vor avea o perioadă de vis. Fericirea o să-și facă simțită prezența și în viața lor
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Filmul plecării din Gorj în Germania a copilului care ar fi fost vândut. Avocatul neamțului susține că totul este legal
O româncă din străinătate își uimește urmăritorii cu ce recuperează de la tomberon. „E mâna a doua pe gratis” VIDEO
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Ciolacu îl face ipocrit pe Mircea Geoană: „E ceva de noaptea minții”