Meci decisiv la Piatra Neamț în cursa pentru cupele europene la volei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pietrencele vor să-și ia revanșa după înfrângerea de la Craiova

Echipele feminine Unic Piatra Neamț și CSM U Craiova se vor înfrunta la Sala Polivalentă în a treia partidă din faza a doua a turneului play off. Moldovencele și oltencele și-au adjudecat fără probleme partidele disputate în ultima săptămână pe teren propriu.  

Nemțencele au suferit luni, 2 aprilie o înfrângere neașteptată la Craiova, după ce, în primul meci disputat la Polivalenta din Piatra Neamț, câștigaseră fără probleme cu 3:0, primul act al confruntării din această fază de play off.

Unic câștigă prima bătălie în războiul pentru cupele europene la volei

Învingătoarea din meciul decisiv programat joi, 5 aprilie, de la ora 17.00, la Sala Polivalentă din Piatra Neamț își va asigura locul 6 în clasament și confirmarea participării în ediția viitore a Cupei Balcanice.

Echipei care se va detașa astăzi i se deschide și oportunitatea clasării pe locul 5 în ierarhia finală a Diviziei A1 de volei, poziție care permite participarea în Challenge Cup, o competiție superioară întrecerii balcanice. Pentru a ajunge aici, va urma un duel la fileu cu echipa Medicina Tg. Mureș.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!