Schimbări ameţitoare la vârful Poliţiei Iaşi. Adjunctul IPJ a făcut schimb de locuri cu un ofiţer de la Crimă Organizată. Alţi cinci şefi au fost schimbaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarul şef Costel Gîtlan

Costel Gîtlan, fost şef serviciu în cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii  Organizate (BCCO) Iaşi, a făcut schimb de funcţii cu Marin Moscalu, fostul adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi. Alţi cinci şefi au fost mutaţi în această vară

Costel Gâtlan a fost împuternicit pe funcţia de adjunct al Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi pe probleme judiciare. Comisarul şef şi-a luat în primire noul post de pe 22 august „Am fost împuternicit pe o perioada de şase luni în funcţia de adjunct al şefului IPJ Iaşi. Am mai multe proiecte pe care împreună cu echipa le voi finaliza", a precizat comisarul şef Costel Gîtlan.

Înainte de a ajunge adjunct la şefia IPJ, comisarul şef a fost numit şef la Serviciul de Investigaţii Criminale (SIC). Aici a ajuns, tot în luna august, din funcţia de şef Serviciu de Combatere a Finanţării Terorismului şi Spălării Banilor din cadrul BCCO Iaşi.

Un fost ofiţer DNA şi-a învins şefii în instanţă

Postul lăsat în urmă de Costel Gîtlan la BCCO, a fost ocupat tocmai de comisarul Marin Moscalu, care a lăsat liberă funcţia de adjuct al şefului IPJ Iaşi. „Este un poliţist foarte bun. A mai activat în cadrul BCCO şi am lucrat împreună la dosare bune şi frumoase. Şi de Costel Gîtlan îmi pare rău că a plecat", a declarat comisarul şef Gheorghe Zbarnea, şeful BCCO Iaşi. Marin Moscalu va ocupa funcţia de şef Serviciu de Combatere a Finanţării Terorismului şi Spălării Banilor de pe 3 septembrie. La şefia SIC a fost delegat comisarul Georgel Hohan.

Poliţiştii DNA şi-au chemat şefii la bară

Schimbări la vârful DIICOT Iaşi. Află cine va fi pe urmele celor mai periculoşi infractori!

Înaintea lui Costel Gîtlan funcţia de şef SIC a fost ocupată de Adrian Stoian, fost adjunct la SIC, care a fost numit după plecarea comisarului Doru Panţîru. Însă acesta a stat în fruntea serviciului doar o lună, pentru că a fost împuternicit ca adjunct la Poliţia Municipiului Iaşi. Doru Panţîru a fost împuternicit şi el la şefia Poliţiei Municipiului Iaşi.

Vasile Humă, care ocupa funcţia de adjunct al şefului Poliţiei Municipiului Iaşi, a fost mutat pe funcţia de adjunct la Secţia V de Poliţie. La începutul lunii iulie, a mai fost făcută o rocadă la IPJ Iaşi. Comisarul şef Liviu Zanfirescu, a fost înlocuit în funcţia de adjunct al şefului IPJ Iaşi cu comisarul şef Mihai Pintilei, şeful Serviciului Rutier Iaşi. Zanfirescu a ajuns şef la Rutieră.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!