Misterioasa moarte a unei tinere de 20 de ani. Fata a lăsat un bilet de adio cutremurător: „Ramona vă iubeşte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tînăra a înghiţit un pumn de pastile FOTO Arhivă

Ramona Elena Palade, o tânără de 20 de ani din localitatea Glodenii Gândului, judeţul Iaşi, a murit în cursul zilei de marţi, 26 martie, după ce a ingerat medicamente cu băuturi alcoolice.

Tânăra locuia alături de concubinul ei, în casa părinţilor acestui. Iubitul a fost cel care a găsit-o în stare de inconştienţă după ce, conform unui bilet găsit lângă ea, a băut tărie cu pastile. 

Tatăl concubinului victimei a fost cel care a sunat la 112 şi la faţa locului a ajuns un echipaj de Ambulanţă. Ramona a primit îngrjiri la faţa locului iar medici au preluat-o cu Ambulanţa pentru a o transporta la spital.

În drum spre spital, tânăra a murit iar medicii au fost nevoiţi să declare decesul. Potrivit unor surse, anchetatorii au găsit un bilet de adio pe care victima a scris: „Ramona vă iubeşte! Dacă ajung la spital, iertaţi-mă. Am baut 3 pumni de pastile cu tarie”.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au fost sesizaţi în acest caz fiind deschis un dosar penal de ucidere din culpă.