Liviu Dragnea a fost întrebat la Iaşi despre data nunţii cu iubita sa, Irina Tănase. Ce răspuns surprinzător a dat liderul social-democrat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, în timpul vizitei de sâmbătă, de la Iaşi, că îşi va petrece sărbătorile pascale la o mănăstire, alături de iubita sa, Irina Tănase. Întrebat de către jurnalişti dacă a stabilit data nunţii, Dragnea a spus că încă nu ştie dacă partenera sa va accepta cererea în căsătorie şi că nu poate decide înainte.

„De Paşte o să fiu cu Irina şi cred că o să mergem la o mănăstire. Eu mă feresc să vorbesc despre nuntă pentru că nici nu ştiu dacă acceptă şi nu vreau să mă trezesc că îmi iau angajamente înainte”, a declarat Liviu Dragnea, preşedintele PSD.

Pe toată durată adunării de partid din Iaşi, Irina Tănase s-a aflat în sală pentru a-l susţine pe liderul social-democrat.

În 12 aprilie, Liviu Dragnea a anunţat, în faţa oamenilor adunaţi la un miting electoral desfăşurat la Craiova, că se va căsători cu iubita sa, Irina Tănase, care s-a aflat alături de el la acţiune. Liderul social-democrat le-a cerut, la finalul discursului său, Olguţei Vasilescu şi lui Claudiu Manda să le fie naşi de cununie. Manda i-a răspuns imediat: ”Îi spun domnului preşedinte Dragnea: grăbiţi-vă, că suntem de acord”.

Citiţi şi:

Liviu Dragnea a anunţat la Craiova că urmează să se însoare cu Irina Tănase. Cui le-a cerut să-i fie naşi de cununie

Mai multe pentru tine:
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
În Germania începe procesul grupului care plănuia răsturnarea parlamentului și uciderea cancelarului. Printre inculpați: un prinţ, un soldat, un astrolog şi o antivaccinistă
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Tabloul Mona Lisei ar putea avea propria cameră, la Muzeul Luvru
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Aur, argint și bronz pentru România la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns