Ieşean acuzat de înşelăciune după ce a vândut două sacoşe pline cu cartoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În genţi ar fi trebuit să fie pachete cu ţigări de contrabandă pe care Stelian Mardare (41 ani) s-a oferit să le vândă unui bărbat din comuna Belceşti

Procurorii au precizat în actul de acuzare că la jumătatea lunii mai a anului trecut un bărbat din Belceşti a fost contactat telefonic de Stelian Mardare, iar acesta din urmă i-a propus să îi vândă mai multe pachete cu ţigări mărcile L&M şi Marlboro la preţul de 5 lei pachetul.

Anchetatorii spun că pe parcursul discuţiei Mardare a folosit un accent moldovenesc şi i-a spus părţii vătămate că are numărul de telefon de la o cunoştinţă comună. Cei doi au convenit să se întâlnească în Iaşi în zona Galata. După ce a urcat în maşina victimei, Mardare i-a spus să meargă pe strada Vasile Ureche, de unde trebuia să ia marfa.

Ajunşi la locul indicat, Mardare a coborât din autoturism şi după câteva minute s-a întors cu două sacoşe voluminoase pe care le-a pus în portbagaj. S-a urcat apoi în maşină şi i-a cerut părţii vătămate 1.000 de euro, contravaloarea presupuselor ţigări care se aflau în sacoşe.

După ce a primit banii, bărbatul a deschis uşa autoturismului şi a fugit. Abia atunci victima s-a uitat în cele două sacoşe şi a văzut să de fapt dăduse banii pe două sacoşe pline cu cartoane.

Mai citiţi:

Au ajuns în arest după ce au lăsat mai multe blocuri fără internet şi curent electric

Locurile unde poţi fi furat uşor la Iaşi