Iaşi: Primarul ţine audienţe publice cu uşile închise (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii aşteptau afară ca să intre pe rând la întâlnirea cu edilul şef al Iaşiului

Gheorghe Nichita a reluat cu un an înainte de alegeri obiceiul de a merge la centrele de cartier din oraş pentru a discuta cu locuitorii din zonă. Edilul a fost astăzi în Păcurari, unde i-a primit pe ieşeni în baza bonurilor de ordine emise de ieri. Oamenii au discutat cu primarul într-un birou.

Zeci de ieşeni, majoritatea de vârsta a treia, au venit de dimineaţă la centrul de cartier din Păcurari, să-şi spună păsurile primarului Gheorghe Nichita, care a reluat audienţele cu un an înainte de alegerile locale.

Oamenii s-au aşezat la rând în faţa biroului unde a ţinut edilul audienţele şi au aşteptat, pe baza bonului de ordine, să fie chemaţi la discuţii, unul câte unul.


„Nu e de mirare că a venit tocmai cu un an înainte de alegeri. Ultima dată a venit aici acum doi ani, când a fost o adunare la o şcoală“, a spus Anişoara Guşilă (57 de ani), în timp ce aştepta să intre în audienţă la primar. Femeia, care este şef de scară la un bloc din Păcurari, a venit să reclame numărul mare de maidanezi din zonă.


„Am venit pentru că nu mai sunt locuri în grădiniţele din cartier şi nu am unde să-mi duc copilul“, a spus Ionela Anechite (35 de ani), care a fost la centrul de cartierul cu fiul ei de 5 ani.

Vezi şi:

Şefii din Primăria Iaşi, luaţi la bani mărunţi privind creditului Dexia

Necesarul de hârtie şi pixuri în Primăria Iaşi, 23.500 de euro