Iaşi: Bona accidentată în Copou: „Am fost gata să-mi dau viaţa pentru copil!“ (UPDATE VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurica Poponea, ieşeanca accidentată pe trecerea de pietoni de la Super Copou

Ieşeanca Aurica Poponea (60 de ani), supravieţuitoarea accidentului rutier din 14 octombrie, spune că tot timpul s-a gândit la siguranţa copilului, chiar şi în secundele de dinainte ca autoturismul Peugeot să o spulbere de pe trecerea de pietoni.

Citeşte şi: Iaşi: Tânărul care a accidentat bona şi copilul pe trecerea de pietoni are la activ trei furturi

VIDEO Bona şi copilul, spulberaţi de un şofer pe zebră, la Iaşi

Suceava: Şmecherul din Fălticeni rămâne după gratii

Suceava: Drumul lui Iustin spre arestul Poliţiei

19.00 Bona accidentată: „Mama copilului mă îmbărbătează"

După ce a fost consultată la mai multe spitale, bătrâna a fost lăsată să meargă acasă. „Mama copilului vorbeşte mereu cu mine. Mi-a spus că astea sunt întâmplările vieţii. Mereu mă sună să mă întrebe cum mă simt şi să mă îmbărbăteze", mai spune ieşeanca.

În ceea ce-l priveşte pe şoferul care i-a produs toată suferinţa, bătrâna are o singură dorinţă: „Nu ştiu dacă sunt eu în măsură să spun că vreau să ajungă după gratii. Este prea tânăr. În schimb, mi-aş dori ca părinţii să-şi educe copiii. Tinerii nu mai au noţiunea bunului simţ", a mai spus bătrâna.

Aurica Poponea, bătrâna de 60 de ani spulberată pe 14 octombrie de un şofer incoştient de pe trecerea de pietoni, spune că doar o minune a făcut ca ea şi copilul de numai doi ani pe care îl ducea în căruţ să scape cu viaţă.

Chiar şi când a văzut cum autoturismul Peugeot 307 se apropia în viteză de trecerea de pietoni, bătrâna s-a gândit doar la micuţul din căruţ: „Am fost gata să-mi dau viaţa pentru copil! Am reuşit să împing căruţul în faţă gândindu-mă că nu mai contează ce se întâmplă cu mine“, povesteşte bătrâna.

După aproape două zile petrecute la spital, Aurica Poponea este acum la ea acasă. Din fericire, bătrâna a scăpat ca prin urechile acului dintr-un accident cutremurător. Femeia a fost aruncată în aer aproximativ patru metri. „Poliţiştii mi-au povestit că după ce au văzut filmul accidentului nu credeau că mă mai ridic de jos“, spune Aurica Poponea.